Nagyéren már eldőlt a választás

Nagyéren nem kell izgulni, hogy ki lesz a polgármester és a képviselők, ugyanis a 388 választópolgár ugyanazokra szavazhat, akikre öt évvel ezelőtt. Vagyis ugyanannyi induló van, amennyi mandátum.

Lőrinc Tibor polgármester és Deák Péter, Csávás Zoltán, Czirbus Imre, Czollner János képviselők – 2014 óta ez az összetétele a nagyéri képviselő-testületnek. Ez 2024-től is így marad, ugyanis nincs több jelölt, ők indulnak el idén is. 2010-ben és 2014-ben még több képviselőjelölt volt, de már legutóbb,2019-ben sem volt több induló.

Nagyéren egy szavazókörben járulhat majd az urnához a lakosság június 9-én, de hogy kik vezetik a községet, az nem kérdés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »