Nagylakra és Kiszomborra érkezik a Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló menete

A roadshow-n a megyei toborzók is részt vesznek, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket – közölte a rendőrség.

A verbuváló menet 2022. augusztus 18-án 10 óra 30 perckor kezdődik Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren. A zenekar tagjai 20-30 percen keresztül, 200-300 méteres menetvonalon adják elő műsorukat. Az előadássorozat csütörtökön 13 órakor Nagylakon a Nyárfasoron folytatódik, majd 16 órakor az utolsó állomáson, Kiszomboron a Szent István téren ér véget.

Az államalapítás napján, augusztus 20-án a zenekar Mórahalmon (10 óra 30 perctől Szentháromság téren), Szegeden (13 órától Széchényi téren) és Csongrádon (17 órától Szentháromság téren) tart verbuváló roadshow-t.

Az eseményeken a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói tagjai várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy hónap alatt kiderült, a csanádpalotaiakat becsapták és félrevezették

Mint az ismert, Csanádpalotán Perneki László polgármester és képviselő-testülete kapta meg az időközi választáson a felhatalmazást, hogy a 2024-es rendes önkormányzati választásokig irányítsák a települést. Folytatásos írásunkban górcső alá vesszük a történteket, amelyek tökéletes képet festenek a jelenlegi tragikus csanádpalotai helyzetről.

Tovább olvasom »