Nagylakra került a megyei rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese

Személyi változások a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2015. november 15-i hatállyal indoklás nélkül visszavonta Szilágyi Róbert r. ezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettesének vezetői kinevezését, egyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezte a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség kirendeltségvezetői beosztásába.

Az országos rendőrfőkapitány 2015. november 16-i hatállyal Gulyás Zsolt r. ezredest, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálatvezetőjét bízta meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettesi feladatainak ellátásával.

A vezetői megbízásról szóló parancsot dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója, országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át 2015. november 16-án állománygyűlés keretében.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink