,,Nagyon jól esik, megható, hogy miattam van ez a torna”

[ad 1]

Teltház jellemezte azt a tornát a Városi Sportcsarnokban, mely Hacker Gábor, makói származású futsal játékos felépülését szolgálta. Ismeretes: a kapus májusban összeesett, kómába került; szerencsére most már a gyógyulás folyamatában van, ám ezek súlyos költségekkel járnak. 

A nézőtéren beszélgettünk Gáborral, aki elárulta: nem gondolta volna, hogy ilyen sokan eljönnek a Sportcsarnokba. – Hatodik hete gyógyulok egy rehabilitációs központban hétfőtől péntekig. Az írást és az olvasást kell megtanulnom, 8-10 hét biztos lesz még – nyilatkozta, sokkal összeszedettebben, átgondoltabban, mint néhány közszereplő szokott megnyilvánulni.

58367138

Elmesélte: csak arra emlékszik, hogy a budapesti Szöglet presszóban elájult. Utána a Honvéd kórházba került, kómába esett, de most már a felépülésre koncentrálhat. – Hosszú idő lesz tudom, de szeretnék még visszatérni a pályára – úgy legyen!

03129945

A szervezésbe többen beleálltak, így volt tanára, Klárika néni, Czirbus Gábor, Gyömbér Gábor és Horváthné Becz Mariann, akinek a férje Gábor csapattársa volt a Dunakeszinél.- Segítettem a korábbi jótékonysági torna összehozásában is, megkértek, hogy itt Makón is csináljuk meg – tudtuk meg tőle. A tornán volt egy All-Star csapat (tagjai többek között Horváth Ferenc, Bárányos Zsolt, Szamosi Tamás, Kovács Zoltán), egy Parlament válogatott, a Makó FC és Haki barátai. Közben a MUFC U7 és az U9 bemutatót tartott.

A makóiak összefogását jól jelzi, hogy volt aki megvette a támogatói jegyet, de a rendezvényre nem ment be, viszont ily módon szívesen támogatta a családot. A bevételt az értékes tombolatárgyak is növelték, kisorsoltak például Böde Dani és Szarka Adrienn mezt is.

A program 18 órakor ér véget, ezt követően a játékosok közös vacsorán vesznek részt.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink