Négy év csúszással, de elkészült a Hagymatikum bővítése

Az első, 2016-ban megjelent hírek még 2019-es átadásról szóltak a fürdő bővítéséről. A mai testületi ülésen kiderült, pénteken megkezdődik a műszaki átadás.

December 15-én kezdődik a műszaki átadás a fürdőben. Január végén, közepén készülhet a kerítés a létesítmény körül – mondta el a szerdai testületi ülésen Farkas Éva Erzsébet. A polgármester tájékoztatása szerint jelenleg a munkák 95 százaléka kész és csak kisebb javítások maradtak hátra.

Ismertette, 68 új kerékpártárolót alakítanak ki a bővítés miatt, bent 20 új lombhullató fát ültetnek és automata öntözőt telepítenek. Egy felvetésre elmondta, ami a Teleki László utcán, a Szép utca felől látszik csúszda álványt, ahhoz korábban készültek vázlatrajzok. Eszerint zöld növényzettel tennék esztétikusabbá, de ezeket már a fürdő fogja megvalósítani.

A Hagymatikum bővítésének konkrét dátumai 2016-ban hangzottak el. A Makói Hírek önkormányzati újság cikke szerint Farkas Éva 2017-es kivitelezésről beszélt és 2019-es átadásról.

(Fotó: pillanatkép Farkas Éva Erzsébet legutóbbi videójából)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink