Társulásba szerveződnének a Makó térségi polgárőr egyesületek

Az Apátfalvi, az Ambrózfalvai, a Csanádalberti, a Csanádpalotai, a Marosmenti, a Királyhegyesi, a Pitvarosi és a Nagyéri Polgárőr Egyesületek kerekasztal megbeszélést tartottak a makói rendőrkapitányságon hétvégén.

A megbeszélés eredményeképp született meg egységes szándékként a Makó Kistérségi Polgárőr Egyesületek Társulása, ami hivatalos keretet adna egy, a jelenlevő egyesületek közötti együttműködési megállapodásnak. Ennek fő célja – a tagegyesületek önállóságának megőrzése mellett, – egymás munkájának segítése, a területek közötti átjárhatóság megkönnyítése és az ezzel járó adminisztratív teendők csökkentése – olvasható a megyei szövetség beszámolójában.

Gémesi Sándor, a pitvarosi polgárőrség tagja felvetette, hogy vegyék fel a kapcsolatot a közeli romániai települések civil szervezeteivel a közeljövőben. A megbeszélés témája volt még a nagylaki polgárőr egyesület újjászervezésének lehetősége.

(Fotó: Bartos Zsuzsanna/csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink