📺 Nehezen fér el egy sávon egy busz és egy kamion a nagylaki elkerülőn

2019-ben adták át a nagylaki elkerülő utat. Egyik olvasónk hajmeresztő felvételt küldött a mindennapos dugókról.

A videón az látszik, hogy az egyik sávot teljesen elfoglalják a kamionok, a felvétel szerint 4,5 km hosszan. Az élet azért nem áll meg, jön például a járatos busz, megelőzve a sort, szemből pedig egyből két kamion érkezik. Olvasónk elmondása szerint ez rendszeres látvány, szerdától szombatig tapasztalható.

A tervezőknek igaza lett, végülis ez a nagy teherforgalom nem a falvakon keresztül megy át, hanem kikerüli, csak éppen jó sokáig tart és veszélyes forgalmi helyzetek fordulnak elő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 A boldogság fontosságát hirdették a Szikszaisok

Flashmobot tartottak a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodásai és tanulói hétfőn délelőtt az intézmény sportpályáján. A gyermekek a kézilabdapályán körbe állták a  Boldogság-logót és közben Bagdi Bella: Boldogság című dalát énekelték.

Tovább olvasom »