📷 Napsütésben köszöntötték a tavaszt a makói Skodások

Búcsúztak a téltől, köszöntötték a tavaszt a Skoda baráti kör szombat délelőtti találkozóján Makón. A Deák Ferenc utcai parkolóban nagyjából egy tucat autó jött össze.

Mint azt a Makói Csípős Kómár Mátyástól megtudta, régebben működött egy nagyobb Skoda baráti kör a térségben, ami időnként, mint a Főnix madár feltámad. Minden évben egy, vagy két eseményt tartanak, a covid azért lerontott minden összejövetelt, így ezt is egy kicsit, de amit tudtak, azt szabadtéren megtartották.

Még modell Skoda is volt a találkozón

A szerzvező elmondta, általában van egy télbúcsúztató-tavaszköszöntő rendezvény, mint most is és ősszel, szeptemberben, plusz becsatlakoznak a nyári, marosmenti VW konszern partihoz.

Szegediek és vásárhelyiek rendszeresen átjárnak, de hírül vették máshonnan is, így jöttek Bács-Kiskun megyéből is. Vagyunk páran, beszélgetünk, kinek milyen családi programja volt, ki mit fejlesztett az autón, mit kéne szerelni. Napsütés is van, így tényleg köszönthetjük a tavaszt – fogalmazott Kómár Mátyás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink