Nem dobott gólt Papp Krisztián

Az elmúlt fordulókban 8,5-ös gólátlaga volt meccsenként a makói Papp Krisztiánnak – a Mezőtúr ellen nem tudott betalálni, ez is hozzájárult a vereséghez.

A CONTITECH Makói KC a fontos rangadón idegesen és pontatlanul játszott. A rutinos vendégcsapat fizikálisan felülmúlta a hazai csapatot, főleg a vendégek beálló játékát nem tudták hatástalanítani.

A továbbiakban rendezni kell soraikat, ellenkező esetben a csapat nem tudja elérni az előre meghatározott céljaikat a bajnokságban.

NB.II.  Délkeleti, férfi kézilabda
CONTITECH Makói KC – Mezőtúri AFC 23-26 (11-10)
Vezette: Horváth Zsolt, Simó András

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Avramov kapus, Papp D. 4 gól, Kiss A. 4 gól, Sárosi ,Papp K., Veréb , Árokszállási 4 gól.
Csere: Patakfalvi kapus, Kovács M. 1 gól, Kander, Sóti, Vikor 1 gól, Engi, Csányi G., BAGDI 9 gól, Szilágyi Z.

Gera Norbert edző: Minél hamarabb ki kell másznunk a saját magunknak ásott gödörből! Meghatározó játékosok sora betlizett megint, amit nem bír el a csapat.

A junior mérkőzésen:

CONTITECH Makói KC – Mezőtúri AFC 18-21 (11-12)

(fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szegeden online lesz gyertyagyújtás, de a vásárt megtartják

A szegediek biztonsága érdekében 2021-ben kizárólag az online térben tartja meg Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata az adventi gyertyagyújtást, ugyanakkor a Dóm téri karácsonyi vásárt megrendezik a hatályos jogszabályok betartásával – közölte az önkormányzat hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink