Nem tudni új Csongrád megyei fertőzöttről

Az április 6-i térképhez hasonlóan a hetedikein is 32 fő van feltüntetve Csongrád megyében. Ugyanakkor országosan 73 új fertőzött van és 9 halott.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 817 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 9 idős, krónikus beteg, ezzel 47 főre emelkedett az elhunytak száma.  71 fő pedig már gyógyultan távozott a kórházból – írta a tájékoztatási portál.

Bár a kommüniké nem részletezi, de ez azt jelenti, hogy a vasárnapról hétfőre kimutatott 11 új beteg dacára az elmúlt 24 órában 73 fertőzöttet talált a rendszer.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerint továbbra is a csoportos megbetegedések szakaszában tartunk, és Budapesten, illetve Pest megyében van a legtöbb beteg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink