Német újságíró: atombombával irtaná ki a nyugatot az Iszlám Állam

Nukleáris holokauszttal pusztítaná el a nyugati világot az Iszlám Állam. Emellett átfogó vallási tisztogatást terveznek a dzsihadisták, és arról beszélnek, hogy legalább félmilliárd embernek kell meghalnia. Jürgen Todenhöfer német újságíró tíz napot töltött a terrorszervezetnél, új könyvében az Iszlám Állam szervezettségéről és brutalitásáról számol be.

14290813

A Blikk által közölt cikk szerint Todenhöfer hónapokig készítette elő találkozását a dzsihadistákkal, akiknek vezetőivel előzetesen Skype-on egyeztetett. Az újságírók végül azzal nyerte el a terroristák bizalmát, hogy korábban számtalan cikkben bírálta az Egyesült Államok közel-keleti politikáját.

Todenhöfer arra figyelmeztet, hogy az Iszlám Állam nem csak kegyetlenségben, de szervezettségben is jócskán felülmúlja azt, amit a nyugati világ gondol róluk.

Nem hiszem, hogy bármi megállíthatná őket. Csak az arabok állíthatják meg az Iszlám Államot. Rendkívül brutálisak. Nem csak a lefejezésekről van itt szó, egy mindent átfogó vallási tisztogatást terveznek. Arról beszélnek, hogy legalább félmilliárd embernek kell meghalnia – mondta Todenhöfer az Express.com-nak.

Todenhöfer azt állítja, az Iszlám Állam atomot akar bevetni a nyugati világ elpusztítására, de hogy ehhez honnan lesz elég fegyverük, azt nem tudja.

(alfahír.hu)

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink