Nemzeti Konzultáció: 91% fölötti egyetértés mindenben

Micsoda meglepetés!

A legújabb Nemzeti Konzultációt 1,4 millióan töltötték ki. Szentkirályi Alexandra Facebook-videóban ismertette a válaszadók összesített véleményét.

Eszerint a járvány utáni élet újraindítására vonatkozó kérdés kapcsán a válaszadók 96 százaléka arra voksolt, hogy „Magyarországot meg kell erősíteni” azért, hogy meg tudjunk felelni az új kihívásoknak egy veszélyesebb korban is. A kitöltők 97 százaléka úgy véli, hogy „a gyereknevelés a szülők feladata”, ahogy azt is helyesnek tartják, hogy törvény korlátozza a „kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát”.

99 százalék az egyetértés van abban is, hogy ne a családok, hanem a multik fizessenek a környezetrombolásért, vagyis ne a magyarok fizessenek brüsszeli klímaadót rezsiárak képében. A válaszadók 94 százaléka szerint fontos a magyar vakcinagyár is.

A kormányszóvivő kiemelte, hogy a kormánynak a Nemzeti Konzultációra adott válaszok irányadók, így napirenden vannak a kérdések, a döntésekről később számolnak majd be.

Fotó: Magyarország Kormánya
Fotó: Magyarország Kormánya

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink