📺 Népszavazást kezdeményeznek arról, amit már megszavazott az Országgyűlés

A péntek óta rejtőzködő, a durva lehallgatási botrány miatt egyáltalán nem szereplő miniszterelnök újfent hallatott magáról. Bejelentette, hogy Brüsszel nagyon megtámadta Magyarországot (megint), ezért, most gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány. 

Az öt kérdésből álló szavazás természetesen megint annyira egybites, mint a nemzeti “manipulációs ívek” esetében, és legalább annyira felesleges is. Ezek a népszavazásra bocsátani kívánt kérdéseket:

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg? 

Jakab Péter: előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást

Orbánék bajban vannak – előhúzták a Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást. 

– így reagált a népszavazás friss bejelentésére Jakab Péter.

A Jobbik elnöke felidézi, arról kezdeményeznek referendumot, amiről már döntött az Országgyűlés – a gyermekek védelméről. Így felteszi a kérdést:

Miért is kell felhasználni a gyerekeinket most aljas propagandacélokra? 
Hogy eltereljék a figyelmet az éppen rájuk égő világbotrányról. A szégyentől, ahova süllyedt az egykor diktatúrák ellen szónokló két lábon járó erkölcs.

Az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje szerint ez egyértelmű terelés:

,,miközben ország-világ válaszokat várna, hogy miért is kellett megfigyelni, lehallgatni magyar állampolgárok százait, talán ezreit. Mindenki várta, hogy a gyáva zsarnok ma erre ad válaszokat. Nem adott.”

Továbbá Jakab leszögezte, a kormányfő ,,három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán“. Felrótta azt is, hogy a bejelentés során jóléti intézkedésről szó sem esett, s úgy látja, lehetőség sem lenne rá, hiszen már mindenhol tudják, hogy lopnak, ezért is fagyasztották be az uniós támogatásokat – tette hozzá, és mint folytatta:

Népszavaztatnak. Sokba kerül, de legalább a brancs is keres rajta. Népszavaztatnak – miközben már mindenkiről tudják, mit gondol, hisz lehallgatják a saját népüket.

Ezen felül úgy véli, miközben hangosan ,,brüsszeleznek“, egy hang nem esik arról, hogy Brüsszelnek két fő elvárása van: a független igazságszolgáltatás megteremtése és a lopás befejezése. 

Na, ez az, amit nem szeretnének. És joggal rettegnek a jövő évi választásoktól. Akkor ugyanis oda mennek, ahova valók: A Csillagba 

– írta végül Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Mínusz 5-10 fok között lesz az éjszakai hőmérséklet a héten

Alapvetően napos, de hideg idő várható a héten, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét elején 0 Celsius-fok körül alakul, majd a hét közepétől lassan emelkedik a nappali felmelegedés mértéke, vasárnap kora délután már 3, 8 fok lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább olvasom »

📺 54 Jugyus kapott szalagot

Tavaly még a Hagymaházban tartottak a bál és vacsora nélkül ünnepet, előtt pedig egyáltalán nem tudták megrendezni az ünnepséget a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskolában. Most kevesebb létszámmal, mint amennyire igény lett volna, de a saját tornatermük befogadó képessége és egyéb szabályoknak megfelelően tudtak bálozni, műsort adni, táncolni, vacsorázni pénteken.

Tovább olvasom »