Népszerű a makói strand

Olyan alacsony a Maros, hogy egészen a folyó közepéig van kijelölve a fürdőzési terület.

Fotónkat hétvégén készítettük, látszik, hogy rengetegen pancsoltak. Hétköznap bár kevesebben vannak, de akkor is sokan élnek az ingyenes fürdőzéssel.

Az ATIVIZIG adatai szerint szerdán -90 centis a víz. Ez egyébként nem rekord, de közel van hozzá. 2012. szeptember 16-án -113 centit mértek. Ezt kis híján beállította a folyó, ugyanis július 21-én napközben többször is -112-t mértek.

Az előrejelzés szerint a jelenlegi vízszint még napokig változatlan marad.

Fontos megemlíteni, hogy a vízmérce „0” pontját a meghatározásakor eddig mért legkisebb vízálláshoz határozzák meg. Ugyanakkor a „0” pont meghatározása után a folyómeder átalakulhat, aminek következménye, hogy a korábban meghatározott „0” pont alatt is lehetnek vízállások.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink