Nincs már látogatási tilalom Makón

Feloldották a látogatási tilalmat a hódmezővásárhelyi, makói és kakasszéki egészségügyi intézményekben – derül ki a kórház honlapjáról.

A látogatási tilalmat még az év első hónapjában vezették be az influenza miatt. Az oldaluk szerint ezt oldották fel május 4-től, így a tilalom előtti látogatási rend lesz érvényben. Az intézmény valamennyi osztályán a látogatási idő:

  • hétfőtől szombatig: 15:00-17:00,
  • vasárnap 10:00 – 11:00 és 15:00-16:00.

A kórházat egyébként időközben átnevezték: a ,,Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó”-ból (CSMEKHM) ,,Hódmezővásárhelyi – Makói Egészségügyi Ellátó Központ” (HMEK) lett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink