Nostradamus 2023-ra sem jósolt túl sok jót

Sötét jövőt jósolt 2023-ra minden idők egyik leghíresebb misztikus jövendőmondója, Nostradamus.

Michel de Nostredame számos tudományhoz értett, a legtöbben mégis azért ismerik, mert elképesztő pontossággal jósolta meg a világtörténelem nagy tragédiáit. Jövőképei között szerepelt a nagy londoni tűzvész, Adolf Hitler hatalomátvétele, a Kennedy-gyilkosság, valamint a 9/11-es terrortámadás is. 2023-as jóslatai között az éhínség, a gazdasági katasztrófa és a globális felmelegedés is szerepel.

Egy borús előrejelzés szerint a következő évben „nagy háború” következik, ami utalhat az Oroszország és Ukrajna között zajló konfliktusra. Nostradamus ezt írta: „Hét hónapos nagy háború, emberek haltak meg a gonosztól.”

Úgy tűnik, a gazdasági katasztrófa a következő évben is továbbgyűrűzik, ahogy Nostradamus írta: „Olyan magasra fog emelkedni a búzaszem, hogy az ember megeszi embertársát.” Utóbbi kijelentése remélhetőleg azért vitatható, de a megélhetési válságnak egyértelmű jelei vannak már most is.

(ladbible.com/nlc.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Határ nyílik Kübekháza és Óbéba között

Jóváhagyta a román kormány a szerb–magyar–román hármas határnál található Kübekháza – Óbéba (Beba Veche) közúti határátkelő megnyitásáról szóló határozatot csütörtökön – közölte Mihai Constantin kormányszóvivő a héten.

Tovább olvasom »