📷 Nyelvvizsgákkal és előrehozott érettségikkel ballagtak a makói JAG-ból

Szombaton délelőtt tartotta ballagási ünnepségét a Makói József Attila Gimnázium. A sportcsarnok zsúfolásig megtelt, amikor két 4 és egy 8 évfolyamos osztálytól búcsúztak.

Beszédében Oroszné Kopányi Katalin felidézte: egy hete négy fiatalt kísért el egy tanulmányi versenyre, akik harmadik helyezést értek el. A csapat tagjai végzős diákok voltak és éretten, méltón képviselték az intézményt. Ők három nappal később megköszönték az iskola vezetésének az elmúlt éveket. Az igazgató szerint ez bemutatja, hogy milyen is a közösség a gimnázumban.

Elmondta, a közel 130 éves iskola kiművelt emberfőket adott az országnak, reméli, ez így marad a jövőben és továbbra is Makó oktatási zászlóshajója lesz a gimnázium. Oroszné elárulta: a 70 végzős 40 középfokú- és több mint 10 felsőfokú nyelvvizsgát tett, 100 darab előrehozott középszintű- és 26 előrehozott emeltszintű érettségit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink