Nyitott autókból lopott Szegeden

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki az elmúlt időszakban több személyautóból tulajdonított el értékeket a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves férfi 2020 áprilisa és júliusa között öt személyautóból lopott. A gyanúsított olyan járműveket figyelt ki – általában nagyáruházak parkolójában -, amelyeket tulajdonosa elfelejtett lezárni. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, kinyitotta a gépkocsik ajtajait és átkutatta azokat. Egy sértett bevásárlókocsijából pedig pakolás közben vette ki a pénztárcáját. Cselekményei során személyes iratok és mobiltelefonok mellett, csaknem félmillió forintot tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A helybeli férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink