Nyolcszor bírságoltak Vásárhelyen a kijárási tilalom megszegése miatt

A kijárási tilalom megszegése miatt az elmúlt héten 3 figyelmeztetés, 8 helyszíni bírság és 2 feljelentés történt – derült ki a hódmezővásárhelyi operatív stáb mai ülésén. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, jelenleg 168-an vannak hatósági karanténban és az elmúlt héten 2 esetben is kellett intézkedniük a rendőröknek a karanténszabályok megszegése miatt.

Az önkormányzati intézményekben szerencsére nincsenek koronavírusos megbetegedések. Megjelentek viszont az ebben az időszakban megszokott megfázásos megbetegedések, de a védekezésnek köszönhetően nem a megszokott arányban.

Az oltások is folyamatban vannak, a Kapcsolat Központ munkatársai közül 65-en megkapták a második oltást, további 13 dolgozó megkapta az első oltását. A hajléktalanszállón 29 ellátottat és 8 dolgozót oltottak be első alkalommal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Betilthatják a szabad orvosválasztást és korlátozhatják a betegek látogatását

Megszüntetnék a szabad orvosválasztást, korlátoznák a betegek látogatását, erősítené az állami irányítást – egyebek mellett ezt is tartalmazza a hamarosan az Orbán-kormány elé kerülő, a belügyi tárca által tervezett, az egészségügy átalakítást célzó, összességében több száz milliárd forintot érintő javaslatcsomag – írja a Népszava.

Tovább olvasom »