Nyolcszor bírságoltak Vásárhelyen a kijárási tilalom megszegése miatt

A kijárási tilalom megszegése miatt az elmúlt héten 3 figyelmeztetés, 8 helyszíni bírság és 2 feljelentés történt – derült ki a hódmezővásárhelyi operatív stáb mai ülésén. (Kiemelt fotó: illusztráció.)

Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, jelenleg 168-an vannak hatósági karanténban és az elmúlt héten 2 esetben is kellett intézkedniük a rendőröknek a karanténszabályok megszegése miatt.

Az önkormányzati intézményekben szerencsére nincsenek koronavírusos megbetegedések. Megjelentek viszont az ebben az időszakban megszokott megfázásos megbetegedések, de a védekezésnek köszönhetően nem a megszokott arányban.

Az oltások is folyamatban vannak, a Kapcsolat Központ munkatársai közül 65-en megkapták a második oltást, további 13 dolgozó megkapta az első oltását. A hajléktalanszállón 29 ellátottat és 8 dolgozót oltottak be első alkalommal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »