Olasz Lajos azt kéri, minél több első szavazó menjen el voksolni vasárnap

A Jobbik makói elnöke úgy fogalmazott: ,,szólj bele életedben először, de nem utoljára az ország sorsába“.

Felhívását szerkesztőségünknek elküldte, íme a teljes írás:

Kedves első szavazók!

Minden fiatal életében különleges alkalom, amikor nagykorú lesz. Ehhez hasonló az is, amikor először szavazhatsz egy választáson. Arra szeretnélek biztatni, hogy te is élj ezzel a lehetőséggel és add le a voksod április 3-án a számodra legszimpatikusabb jelöltre és pártlistára.

A szombati buli után és a nagymama csodálatos húslevese után tegyél egy sétát és menj el abba a szavazókörbe, ami az értesítődben áll. Ha nem tudod hova kell menned, kérdezd meg a szüleid, ők biztosan tudják. Este 7 óráig megteheted.

Az ország jövője szempontjából a te szavazatod is számít. Szólj bele életedben először, de nem utoljára az ország sorsába és gazdagodj egy új élménnyel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink