Olasz Lajos azt kéri, minél több első szavazó menjen el voksolni vasárnap

A Jobbik makói elnöke úgy fogalmazott: ,,szólj bele életedben először, de nem utoljára az ország sorsába“.

Felhívását szerkesztőségünknek elküldte, íme a teljes írás:

Kedves első szavazók!

Minden fiatal életében különleges alkalom, amikor nagykorú lesz. Ehhez hasonló az is, amikor először szavazhatsz egy választáson. Arra szeretnélek biztatni, hogy te is élj ezzel a lehetőséggel és add le a voksod április 3-án a számodra legszimpatikusabb jelöltre és pártlistára.

A szombati buli után és a nagymama csodálatos húslevese után tegyél egy sétát és menj el abba a szavazókörbe, ami az értesítődben áll. Ha nem tudod hova kell menned, kérdezd meg a szüleid, ők biztosan tudják. Este 7 óráig megteheted.

Az ország jövője szempontjából a te szavazatod is számít. Szólj bele életedben először, de nem utoljára az ország sorsába és gazdagodj egy új élménnyel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »