Chemtrail-konteóval kampányol a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Pest megyei 1-es, érdi központú választókerületben induló jelöltje, Csott Károly a kormánytól követel tájékoztatást „a magyar légtérben végzett »chemtrails« tevékenység kapcsán”.

A képviselőjelölt szerint „nemzetközi és magyar szakértők” (egyet sem említ – A szerk.) támasztják alá, hogy a légtérben toxikus fémekkel (alumínium, bárium, stroncium) „rendszeresen végeznek vegyi permetezést”. A parlamenti székre vágyó, magát „környezet és állatvédelmi szakpolitikusként” aposztrofáló jelölt azt írja:

Évtizedes történés, és sem a nemzetközi szervek, sem pedig az elmúlt évek magyar kormányai nem hozták nyilvánosságra sem a valós okokat, sem pedig a valós légtérben végzett tevékenységeket. Mély hallgatásban (sic!) burkolóznak a „chemtrails” kapcsán.

Hogy nem magánakcióról van szó, hanem ez tényleg pártja hivatalos álláspontja, azt a pártlogóval ellátott képmontázs is bizonyítja.

Bár a posztot törölték, van róla képernyőmentés:

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink