Chemtrail-konteóval kampányol a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Pest megyei 1-es, érdi központú választókerületben induló jelöltje, Csott Károly a kormánytól követel tájékoztatást „a magyar légtérben végzett »chemtrails« tevékenység kapcsán”.

A képviselőjelölt szerint „nemzetközi és magyar szakértők” (egyet sem említ – A szerk.) támasztják alá, hogy a légtérben toxikus fémekkel (alumínium, bárium, stroncium) „rendszeresen végeznek vegyi permetezést”. A parlamenti székre vágyó, magát „környezet és állatvédelmi szakpolitikusként” aposztrofáló jelölt azt írja:

Évtizedes történés, és sem a nemzetközi szervek, sem pedig az elmúlt évek magyar kormányai nem hozták nyilvánosságra sem a valós okokat, sem pedig a valós légtérben végzett tevékenységeket. Mély hallgatásban (sic!) burkolóznak a „chemtrails” kapcsán.

Hogy nem magánakcióról van szó, hanem ez tényleg pártja hivatalos álláspontja, azt a pártlogóval ellátott képmontázs is bizonyítja.

Bár a posztot törölték, van róla képernyőmentés:

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »