Önkéntesek is segítettek a vásárhelyi lakástűz károsultjainak

Mint arról beszámoltunk, Hódmezővásárhelyen a szerda esti órákban egy harmadik emeleti lakás kis szobája égett, ketten könnyű füstmérgezést szenvedtek. Bútoraik, ruháik, berendezéseik odavesztek – az adományok elszállításában segített az ÚJ VILÁG Alapítvány.

Alapítványunk lezárja a mostani tűzesettel kapcsolatos munkáját. Még festékeket, villanyszerelőket, piktorokat szeretnénk kérni, akik egy kis társadalmi munkában segítenének a kiégett lakást és a felettük, alattuk lévő lakás javításában. Úgy gondolom, mindent megtettünk azért, hogy könnyebb legyen elviselni ezt a problémát. Önkénteseink (állandó és ideiglenes) erőn felül segítettek mindenben. Az adományozók egy emberként mozdultak meg a családért.

– írta közösségi oldalán az ÚJ VILÁG Alapítvány.

Aki segíteni szeretné az alapítvány munkáját, az az adójának 1%-os felajánlásával tudja (adószám: 18215807-1-06), vagy a számlaszámukra tudnak utalni (11735067-20058373).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink