Online kihallgatása során fenyegette a nyomozót egy férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki kihallgatás közben szólt be a nyomozónak, majd mások előtt is megismételte fenyegetéseit.

A vádirat szerint az egyik vármegyebeli kapitányság nyomozója 2022. július 6. napján gyanúsítottként hallgatta ki a férfit kép- és hangrögzítésre alkalmas távmeghallgatás keretében. A más ügyből adódóan fogvatartott férfi a kihallgatás során több burkolt fenyegetést címzett a rendőrnek, amelyekben arra utalt, hogy egyszer úgyis szabadulni fog és ha tíz évet is kell ülnie, akkor is találkoznak majd. A kihallgatást követően a börtönőröknek is megismételte kijelentéseit, kiegészítve azzal, hogy elvágja a nyomozó torkát, rágyújtja a házát, megkeresi hol lakik és a gyerekeit is bántalmazza.  

Az ügyészség a férfit zaklatás vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.  

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink