Kölcsönkapott autót adott el egy makói férfi

A Makói Rendőrkapitányságra 2022. november 3-án érkezett bejelentés, mely szerint egy 39 éves nő kocsiját pénzzé tette egy helybeli férfi.

A tulajdonos jóhiszeműen kölcsönadta ismerősének a járművét, amit a használó később az egyik internetes oldalon bontásra kínált, majd el is adott. A nyomozás során a rendőrök előállították és kihallgatták a 32 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ellene sikkasztás bűntette miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányág munkatársai a nyomozást lezárták, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink