Orbán: az óvodások azért nem váltanak nemet, mert tiltja a törvény

A Kossuth Rádió műsorvezetője Nagy Katalin – vélhetően előre egyeztetett – „kérdésében” az hangzott el, (13,46-nál) hogy szerinte a magyar ellenzék azt állítja, az LMBTQ, Magyarországon nem is probléma, mert nálunk az óvodások nem akarnak a szülő beleegyezése nélkül nemet váltani. A műsorvezetői felütés után Orbán Viktor büszkén vágta rá, hogy „mert ezt tiltja a törvény.”

A miniszterelnök azzal folytatta, Magyarország egy normális ország, a törvények lehetőséget adnak a kormánynak, hogy megvédje az óvodás és iskolás gyerekeket. Hozzátette azt is, hogy a nyomás, hogy ezt változtassuk meg, óriási, és ha olyan bagatell ügy lenne, mint aminek az ellenzék beállítja, az EU nem „zsarolná” miatta Magyarországot a jogállamisági mechanizmussal.

Jakab Péter: ,,Ez az ember tényleg nem százas!”

Ha nem hallom, nem hiszem el! Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény. És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt. Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket. Kész. Ez az ember tényleg nem százas 

– így reagált Facebook oldalán a Jobbik elnöke a miniszterelnök reggeli rádióinterjújában elhangzottakra. Jakab Péter felhívta a figyelmet, hogy annyi mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket:

Legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről. Nemi átalakító műtétről gyanítom korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van. És kb. senkit sem érdekel. A szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint annál inkább. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik nincs dolga.

Hozzátette: ezekkel a problémákkal majd jövőre az új kormány foglalkozik, mert ami most van, az köszönőviszonyban sincs a kormányzással.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Dunai Tamás, Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink