Orbán kijelentése miatt nem szolgálják ki a magyarokat egy horvát étteremben

A horvátországi Trpanj egyik étterme elé kitettek egy táblát, amin az olvasható, hogy magyarokat nem szolgálnak ki, illetve azt is, hogy nem látják szívesen a magyarokat a horvát tengerparton. A tábláról készült fotót az étterem az Instagram-oldalára is kitette:

A 24.hu megkereste azt éttermet, és megkérdezték, mi az oka annak, hogy ezt írták ki, ők pedig válaszként csak egy linket küldtek, a Slobodna Dalmacija hivatkozott cikkében pedig arról írnak, hogy az étterem vezetője Orbán Viktor múlt heti nyilatkozatára reagálva döntött így.

Mint ismeretes, a magyar miniszterelnök egy héttel ezelőtt Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, hogy „Magyarországnak is lenne tengere, ha nem vették volna el tőle”. Kedden emiatt be is kérették a horvát külügyminisztériumba Magyarország zágrábi nagykövetét.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink