Orbán úgy egy fejjel magasabb mindenkinél, ha kisszékre áll

Akárcsak a makóiak, az egriek is csak a Facebookra feltöltött képekből értesülhettek a miniszterelnök látogatásáról. Ezeken azonban nem látszik, hogy Orbán a szónoklata közben azért magaslik a tömeg fölé, mert kapott egy széket, amire felállhat. (Kiemelt fotó: Orbán Viktor Makón 2022. március 29-én, kép: Orbán Viktor Facebook oldala.)

Az Egri Ügyeknek sikerült szereznie egy képet, ami egy kicsit más szemszögből mutatja a beszédet tartó Orbán Viktort:

Fotó: Egri Ügyek

A miniszterelnök kedden Makón is megjelent, a közzétett fotókon, videókon látszik, hogy bár egymás mellett állva egy fejjel alacsonyabb Lázár Jánosnál, a szónoklat közben mégis magasabb. Vélhetően nálunk is kapott valamit, amire ráállhat. Győrben szintén kapott egy hokedlit, amiről beszélhetett a híveihez.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »