📺 Orbán Viktor 9 éve jött ígérgeti Makóra, közben összekeverte a várost Szentessel

2014-ben a Fidesz mindent bevetett, hogy leváltsa Buzás Pétert és a szocialisa városvezetést. Október 7-én még Orbán Viktor is eljött Makóra, már a második kétharmad után. Mindent is megígért, közben arra gondolt, hogy Szentesen van.

Orbán a Gloriusnál lévő padra felállva osztotta meg gondolatait. Elmondta, vannak jó jelöltjeik, például Farkas Éva, a ,,miniszterelnök pedig ott áll Makó háta megett.”

,,Nem állítom, hogy holnaptól kolbászból lesz a kerítés, ezt majd Békéscsabán mondom, mert most megyek oda. De ezt itt Szentesen nem mondom”

– fogalmazott 2014-ben a miniszterelnök, később kijavította magát, majd arról kezdett el beszélni, Csongrád megye ennek a része messze van attól a szinttől, ahova eljuthatna. Makó és Szentes megcserélése a lenti videóban van 1:10-nél.

Orbán Viktor a tavalyi kampányban is járt Makón, igaz nem nagyon hirdették meg. A Nagycsillag-Justh Gyula utca sarkára nagyjából 100 fő volt meghívva.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink