Az eddig sportparkok is elfusáraltak lettek és most átadtak még egyet Makón

Tavaly telepítettek okospadokat Makón, ezek többnyire nem adnak Wi-Fit és nem töltik a telefont, de sikerült egy sportparkot is telepíteni a lehető legjobb helyre, a Rákosi útra az ipari parkhoz. Most egy egy újabb sportparkot adtak át a városban.

Botlik Anita önkormányzati képviselő arról számolt be szerdán, hogy a Ráday utcában mintegy 100 négyzetméteren készült el egy új szabadtéri fitnesz szabadidőpark. Telepítettek hátizom erősítőt, evezőpadot, hát- és mellizom erősítőt, kombinált szörf- és derékmozgatógépet, légben járó edzőgépet és elliptikus sétálógépet.

Az új edzőpark a Ráday utca és a Nagy György utca (korábban Károlyi Mihály utca) találkozásánál található. A háromszög alakú park eddig elhanyagolt volt, jó pár éve felmerült, hogy ott legyen kutyafuttató, de a lakosság ellenállása miatt elvetették az ötletet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »