Az eddig sportparkok is elfusáraltak lettek és most átadtak még egyet Makón

Tavaly telepítettek okospadokat Makón, ezek többnyire nem adnak Wi-Fit és nem töltik a telefont, de sikerült egy sportparkot is telepíteni a lehető legjobb helyre, a Rákosi útra az ipari parkhoz. Most egy egy újabb sportparkot adtak át a városban.

Botlik Anita önkormányzati képviselő arról számolt be szerdán, hogy a Ráday utcában mintegy 100 négyzetméteren készült el egy új szabadtéri fitnesz szabadidőpark. Telepítettek hátizom erősítőt, evezőpadot, hát- és mellizom erősítőt, kombinált szörf- és derékmozgatógépet, légben járó edzőgépet és elliptikus sétálógépet.

Az új edzőpark a Ráday utca és a Nagy György utca (korábban Károlyi Mihály utca) találkozásánál található. A háromszög alakú park eddig elhanyagolt volt, jó pár éve felmerült, hogy ott legyen kutyafuttató, de a lakosság ellenállása miatt elvetették az ötletet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink