Orbán Viktor: a gazdaság, a munkahelyteremtés jó és nemzeti konzultáció indul

Nem pénz érkezik a vállakozásokhoz, 80%-os bértámogatás, a régi életünk, vagy az ország kinyitása, hanem egy online nemzeti konzultáció a korlátozásokról. A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján jelentette ezt be.

Orbán Viktor úgy véli, a magyar rendszer stabil, novemberben bevezették, s azóta tart.

A kérdés továbbra is az, hogy mikor nyithatunk? 

– kérdezte a miniszterelnök, aki hozzátette, hogy az emberek széleskörű beoltása segítheti a nyitást. Várhatóan február közepén indítanak online konzultációt erről a kérdéséről.

,,A vakcina nem politikai kérdés a kormány számára, ezért nyugati és keleti vakcinát is használunk”

– mondta. 

Beszélt arról is:

,,Mi beruházásokat és munkahelyeket támogatunk. Ebben tér el a felfogásunk a baloldali pártoktól és közgazdászoktól, akik támogatásban és segélyezésben gondolkodnak.”

Jakab Péter: Orbán ledobta a válságkezelés fideszes atombombáját

,,Nem, nem pénz érkezik a bajba jutott vállalkozásokhoz. Nem 80 százalékos bértámogatás jön, nem a régi életünket kapjuk vissza, nem az országot nyithatjuk ki, hanem a postaládát. Jön a fideszes válságkezelés csodafegyvere: egy újabb nemzeti konzultáció, vagyis egy újabb fideszes adatgyűjtés”

– írja Jakab Péter Facebook-posztjában reagálva a konzultációra. A Jobbik elnöke szerint a miniszterelnök ma ledobta a válságkezelés fideszes atombombáját, ebből pedig jól látszik, hogy nemcsak az ország van bajban, hanem a kormány is, Orbán pedig inkább a Fideszt menti mintsem az országot.

A miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus bejegyzését azzal zárja, hogy

,,a nemzeti konzultálás nem válságkezelés, mint ahogy a magyar sem hülye attól, hogy a Fidesz annak nézi. Bértámogatást és szabályozott nyitást! Ezt követeli az ország!”

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink