Orosházi öröm, sándorfalvi bánat

Az U19-es labdarúgók elszomorították a sándorfalvi fiatalokat, ám az U14 és az U15 kikapott Orosházán. 

Sok kimaradt ziccer ellenére győzelem

A megyei bajnokságban U19-es csapatunk 5:2 arányban győzött Sándorfalván. A jegyzőkönyvben 11 fővel szerepeltek a sándorfalviak, de a valóságban tíz fővel álltak ki a mérkőzésre.

Csapatunk első gólját a 12. percben Bálint Péter szerezte, majd nem kis meglepetésre kiegyenlített az ellenfél. A félidő eredményét Pozsár Áron állította be a 35. percben szerzett fejes góljával. A második játékrész 51. percében Herczeg Barni szólója után már kétgólos volt az előnyünk. A 65. percben Rudisch Feren c növelte góljaink számát, de tíz perccel később szépítettek a sándorfalviak. A 79. percben keretet adott a történetnek a csapata ötödik, saját maga második fejes találatával Pozsár Áron. Így újabb győzelmével, az élen maradt a csapat, de egyelőre úgy, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak a fiúk, mint a nagy rivális szentesiek.

A rengeteg kimaradt lehetőség ellenére győzelmet aratott a csapat, s a második olyan találkozó volt ez az ősszel, amikor Farkas Dániel nem talált a kapuba.

31840071

Egygólos vereség

A múlt heti sokkoló vereséget követően Orosházán kellet helytállnia U15-ösöknek. Sajnos a fiatalok nem jártak sikerrel, az orosházi fiúk két góllal meglógtak, s Zoppé Marcell a 77. percbe csak szépíteni tudott az eredményen.

Orosházi MTK-ULE 1913 – MUFC 2-1 (1-0)
U15 II.osztály, Dél-kelet.
Jv.:Juhász (Pécs, Bozó)

MUFC: Molnár – Barna, Gulácsi, Horváth R., Nagy R., Horváth M., Gera, Varga V.,Nagy Á., Kunos, Zoppé. Cserék: Guti, Szekeres, Vass. Vezetőedző: Krucsó Ákos.

Gsz.:Papp Sz. 7′, Tóth L. 49′, ill. Zoppé 77′.

Azok a fránya utolsó percek

Az elmúlt héten az U14 a rendes játékidő utolsó perceiben bukott el három pontot, de otthon tudott tartani egyet. A mai találkozó a jegyzőkönyv alapján kísértetiesen hasonló lehetett, annyi változással, hogy most a pontmentés sem sikerült.

Az Orosháza elleni találkozó 72. percéig a fiúk 3:2 arányban vezettek, s nyolc perc volt hátra. Nem tudom mi történhetett, de az orosházi  Nagy Zsolt öt perc alatt elért mesterhármasával megfordították a találkozót ezzel otthon tartották a három pontot.

Orosházi MTK-ULE 1913 – MUFC 5-3 (1-2)
U14 II.osztály, Dél-kelet.
Jv.:Bozó (Pécs, Juhász)

MUFC: Vass – Bódi, Kártyás, Molnár, Bartus, Lakatos, Tamás, Hartenstern, Bernáth R., Nagy K., Bernáth Cs. Cserék: Budai, Szekeres, Guti T., Guti Zs. Vezetőedző: Erdélyi Mátyás.

Gsz.: Nagy Zs. 33′ 73′ 76′ 78′, Szabó Á. 42′, ill. Bartus 11′ 51′, Lakatos 15′.

(Hajdu Szilárd, fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Küldtek még katonákat a kórházakba

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

Tovább »

Jobbik: nem lehet senkit sem kötelezni az oltásra!

Meg kell adni mindenkinek a szabad választás lehetőségét, akar-e oltást, vagy sem. A kötelezés helyett a bizalmat kell megteremteni a vakcinák iránt. Az pedig végképp elfogadhatatlan, hogy számos magyar ember munkanélkülivé váljon, elbocsássák állásából, mert a munkáltatója akarata ellenére oltásra kényszeríti, amit ő nem vállal – fogalmazott a Makói Csípősnek Olasz Lajos.

Tovább »

Második adventi hétvége Makón

Szombaton és vasárnap kézműves vásárt tartanak a Makovecz téren. Vasárnap Keresztúri Léna, a Makói Oltópont vezetője osztja meg ünnepi gondolatait, a koszorút Biró István, görögkatolikus parókus áldja meg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink