Orosházi öröm, sándorfalvi bánat

Az U19-es labdarúgók elszomorították a sándorfalvi fiatalokat, ám az U14 és az U15 kikapott Orosházán. 

Sok kimaradt ziccer ellenére győzelem

A megyei bajnokságban U19-es csapatunk 5:2 arányban győzött Sándorfalván. A jegyzőkönyvben 11 fővel szerepeltek a sándorfalviak, de a valóságban tíz fővel álltak ki a mérkőzésre.

Csapatunk első gólját a 12. percben Bálint Péter szerezte, majd nem kis meglepetésre kiegyenlített az ellenfél. A félidő eredményét Pozsár Áron állította be a 35. percben szerzett fejes góljával. A második játékrész 51. percében Herczeg Barni szólója után már kétgólos volt az előnyünk. A 65. percben Rudisch Feren c növelte góljaink számát, de tíz perccel később szépítettek a sándorfalviak. A 79. percben keretet adott a történetnek a csapata ötödik, saját maga második fejes találatával Pozsár Áron. Így újabb győzelmével, az élen maradt a csapat, de egyelőre úgy, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak a fiúk, mint a nagy rivális szentesiek.

A rengeteg kimaradt lehetőség ellenére győzelmet aratott a csapat, s a második olyan találkozó volt ez az ősszel, amikor Farkas Dániel nem talált a kapuba.

31840071

Egygólos vereség

A múlt heti sokkoló vereséget követően Orosházán kellet helytállnia U15-ösöknek. Sajnos a fiatalok nem jártak sikerrel, az orosházi fiúk két góllal meglógtak, s Zoppé Marcell a 77. percbe csak szépíteni tudott az eredményen.

Orosházi MTK-ULE 1913 – MUFC 2-1 (1-0)
U15 II.osztály, Dél-kelet.
Jv.:Juhász (Pécs, Bozó)

MUFC: Molnár – Barna, Gulácsi, Horváth R., Nagy R., Horváth M., Gera, Varga V.,Nagy Á., Kunos, Zoppé. Cserék: Guti, Szekeres, Vass. Vezetőedző: Krucsó Ákos.

Gsz.:Papp Sz. 7′, Tóth L. 49′, ill. Zoppé 77′.

Azok a fránya utolsó percek

Az elmúlt héten az U14 a rendes játékidő utolsó perceiben bukott el három pontot, de otthon tudott tartani egyet. A mai találkozó a jegyzőkönyv alapján kísértetiesen hasonló lehetett, annyi változással, hogy most a pontmentés sem sikerült.

Az Orosháza elleni találkozó 72. percéig a fiúk 3:2 arányban vezettek, s nyolc perc volt hátra. Nem tudom mi történhetett, de az orosházi  Nagy Zsolt öt perc alatt elért mesterhármasával megfordították a találkozót ezzel otthon tartották a három pontot.

Orosházi MTK-ULE 1913 – MUFC 5-3 (1-2)
U14 II.osztály, Dél-kelet.
Jv.:Bozó (Pécs, Juhász)

MUFC: Vass – Bódi, Kártyás, Molnár, Bartus, Lakatos, Tamás, Hartenstern, Bernáth R., Nagy K., Bernáth Cs. Cserék: Budai, Szekeres, Guti T., Guti Zs. Vezetőedző: Erdélyi Mátyás.

Gsz.: Nagy Zs. 33′ 73′ 76′ 78′, Szabó Á. 42′, ill. Bartus 11′ 51′, Lakatos 15′.

(Hajdu Szilárd, fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink