Összehordott szemét égett Makón

A hétvége tűzoltó eseményei.

Fa dőlt a vasúti sínre péntek reggel Szegeden, az újszegedi vasútállomáson. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók a fát láncfűrész segítségével távolították el.

Faág hasadt az ásotthalmi idősek otthonára a déli órákban. Az ágat a mórahalmi önkéntes tűzoltók emelték le a tetőről.

Kora délután a hódmezővásárhelyi tűzoltók vonultak ki két lehasadt faág eltávolítására Hódmezővásárhelyen, a Lévai -, majd a Kalap utcába.

Két személygépkocsi ütközött a szentesi Rákóczi Ferenc utcában szombat délben. A balesetben egy ember megsérült. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Délután egy nagyméretű fa több ága szakadt egy játszótér fölé Hódmezővásárhelyen, a Csengettyű közben. A helyi tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el az ágakat.

Egy szabálytalanul használt átfolyós rendszerű vízmelegítő okozott szén – monoxid mérgezést az esti órákban Szentesen. A mentők a sérültet kórházba szállították, a kiérkező tűzoltó egység hatósági eljárást folytatott le.

Három négyzetméternyi területen égett összehordott szemét vasárnap délelőtt Makón, az Esze Tamás utcában. A helyszínre érkező makói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Délután a 4418. számú út mellett, Hódmezővásárhely közelében lángolt az aljnövényzet. A tüzet a hódmezővásárhelyi tűzoltók oltották el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink