Vádemelés: két különböző lopott rendszámmal közlekedett

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a gépkocsijával úgy közlekedett idén Szegeden, hogy arra két – más-más járműre kiállított – rendszámtáblát szerelt – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott a tulajdonában álló jármű rendszámtábláit 2019. júniusában egyszer már meghamisította, ami miatt büntetőeljárás indult, a rendőrség a rendszámokat lefoglalta.

Emiatt a nő előbb ellopta egy újszegedi ház előtt parkoló autó első rendszámtábláját, majd azt, valamint egy másik gépkocsira kiállított rendszámot – melyet ismerősétől kapott – felszerelte a saját járművére. Ezután közlekedett a gépkocsival Szegeden, de a rendőrök észrevették.

A járási ügyészség a vádlottat három rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének elkövetésével vádolja, s a korábbi büntetőeljáráshoz történő egyesítésére tett indítványt.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »