Öt baleset volt a megyében csütörtökön

A balesetek napja volt a csütörtök Csongrád-Csanád megyében.

A megyei katasztrófavédelem arról adott tájékoztatást, hogy reggel Hódmezővásárhelynél borult az oldalára egy autó, három utast emeltek ki a város hivatásos tűzoltói a járműből. Kora délután Szegednél, az 5405-ös úton karambolozott két autó, a szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Makón, a Justh Gyula utcában is két autó ütközött, egy ember megsérült. A makói tűzoltók siettek a helyszínre, áramtalanították a járműveket. Kora este Domaszéknél borult árokba egy kisbusz, amelyben huszonöten utaztak. Tizenhét ember sérült meg, a szegedi tűzoltók az áramtalanítást követően a sérültek mozgatásában nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak. Éjjel pedig Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcában egy oszlopnak ütközött egy autós. Nem történt személyi sérülés, a város tűzoltói szüntették meg a forgalmi akadályt. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mihálik Edvin: a Fidesz Szegedet büntetné, amiért lassú a tram-train

A Fidesz a szegedieket akarja büntetni amiatt, hogy a beígért 37 perc helyett 50 perc alatt ér a tram-train Hódmezővásárhelyre. Ezért meg akarják szüntetni a Bem utcai, Galamb utcai és Pulz utcai megállóit Szegeden. Mihálik Edvin, Szeged zöld tanácsnoka és az ellenzék közös képviselőjelöltje szerint ez elfogadhatatlan, ezért petíciót indítottak a javaslat ellen.

Tovább olvasom »