Öt baleset volt a megyében csütörtökön

A balesetek napja volt a csütörtök Csongrád-Csanád megyében.

A megyei katasztrófavédelem arról adott tájékoztatást, hogy reggel Hódmezővásárhelynél borult az oldalára egy autó, három utast emeltek ki a város hivatásos tűzoltói a járműből. Kora délután Szegednél, az 5405-ös úton karambolozott két autó, a szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentést. Makón, a Justh Gyula utcában is két autó ütközött, egy ember megsérült. A makói tűzoltók siettek a helyszínre, áramtalanították a járműveket. Kora este Domaszéknél borult árokba egy kisbusz, amelyben huszonöten utaztak. Tizenhét ember sérült meg, a szegedi tűzoltók az áramtalanítást követően a sérültek mozgatásában nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak. Éjjel pedig Szegeden, a Vásárhelyi Pál utcában egy oszlopnak ütközött egy autós. Nem történt személyi sérülés, a város tűzoltói szüntették meg a forgalmi akadályt. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink