Jobbik: évtizedes rekordot döntött meg az októberi áremelkedés

Az orbáni gazdaság két dologban tud kiemelkedő teljesítményt felmutatni: a gyenge forint és az infláció terén. A KSH legfrissebb adata a napnál is világosabban rámutat arra, hogyan működtetik Orbánék Magyarországot – írta közleményében a Jobbik kedden.

Hozzátették, hogy a legrosszabb kormányzati várakozásokat is felülmúlva 6,5 százalékos volt a pénzromlás üteme októberben. Ennél nagyobb áremelkedést kilenc éve mértek, és ha hinni lehet az elemzőknek, nincs megállás.

Mint írták, a magyarok keservesen megkeresett pénze egyre kevesebbet ér. Éppen annyival drágább most egy lakásfelújítás, mint amennyi állami támogatásra számított az átlagpolgár. De amúgy is hiány van építőanyagból, és ami van, az is megfizethetetlen. Rámutatnak, kimondottan rosszul jártak a nyugdíjasok is. A megállíthatatlan pénzromlás „pillanatok alatt nullázza le a nyugdíjprémiumot is.”

„Az orbáni blöffkormányzáshoz bekopogott a valóság. Nincs itt már egyéb, mint a trükközés meg a propaganda, a halasztható műtétek „elnapolása”, és nem utolsó sorban a politikai ellenfelek, a munkájukat végző újságírók lehallgatása. Orbán kormányzása csődöt mondott. Ezért is kell legkésőbb jövőre kormányt váltanunk!”

– zárul az ellenzéki párt közleménye.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

124 éve született gróf Széchenyi Zsigmond Antal, magyar vadász, utazó, író. A magyar vadászati kultúra kimagasló alakja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az Adatvédelmi Hatóság szerint is visszaélt hatalmával az EMMI

Elmarasztalta az adatvédelmi hatóság az Emberi Erőforrások Minisztériumát, amiért visszatartja az Ujhelyi István által kikért közérdekű információkat – közölte az EP-képviselő. A szocialista politikus a Nemzeti Adatvédelmi- és Információszabadság Hatóság (NAIH) részletes vizsgálata alapján azt írta: bebizonyosodott, hogy az EMMI tudatosan visszaélt a hatalmával és jogtalanul közérdekű adatokat tartott vissza.

Tovább olvasom »