Öt éves a Broadway Dance SE

2010 októberében alakult a makói Broadway Dance Sport Egyesület. Ennek alkalmából kiállítással, rövid műsorral és tortázással ünnepeltek. 

25491723 94289336

Négy korosztállyal és negyven fővel indult öt évvel ezelőtt az egyesület, azzal a céllal, hogy oktassák az akrobatikus rock&rollt és népszerűsítsék a sportágat. – Az egyesület vezetőjét, Tóth Pétert két éve ismerem és szerintem nagyon elhivatott, lánglelkű; örülök, hogy ilyen pedagógusok még léteznek – mondta Badicsné Szikszai Zsuzsanna könyvtár- és múzeumigazgató köszöntőjében.

A lányokat különböző városi rendezvényeken, versenyeken és a saját maguk által szervezett kupán láthatjuk. Több területi- és országos bajnoki címet szereztek, jelenleg harminc állandó tagjuk van. – A kezdetek óta Bende Flóra, Práger Katrin, Mezei Tímea, Kiss Kitti és Pálhidai Anetta van velünk – tudtuk meg Tóth Pétertől.

Az érmekből, fotókból, ereklyékből álló kiállítás egy hónapig látható a könyvtárban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink