Öt jelölt az ambrózfalvi polgármesteri székért

Hétfő délután leadták az ajánlásokat Ambrózfalván a polgármesterjelöltek. Összesen öt induló van, a választást október 18-án tartják.

s60335852

Perleczki Béláné 2012 óta irányította a települést, ám július 7-én elhunyt, ezért tartanak időközi választást Ambrózfalván. A Makótól 28 kilométerre lévő község ötszáz lelket számlál, a jelölteknek tizenhárom ajánlást kellett összegyűjteni.

Függetlenként indul Bartos János, Csirik László és Borka Eleonóra. Utóbbi kettő tavaly ősszel is megmérettette magát: Csirik László 141 voksot kapott és bekerült a testületbe, míg Borka Eleonóra akkor még a Fidesz indulójaként 70 szavazatot kapott, ami nem volt neki elég. A Munkáspárt színeiben indul Budai László, a Jobbik indulója pedig Farkasné Havrán Ildikó Piroska, aki ősszel 89 ikszet kapott a neve mellé, ez elégnek bizonyult ahhoz, hogy a testületben dolgozhasson.

A választást október 18-án tartják reggel hattól este hétig.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink