Öt pontot szereztek Ajkán a makói sakkozók

A Szuperliga második fordulójában ismét idegenbeli mérkőzésre került sor, így a Sentimento Ajka BSK csapatához látogatott a Duocor Makói SVSE.

Újdonsült ellenfelünk a legmagasabb osztályba való feljutóként már az első fordulóban nagy arányú, tíz pontos győzelemmel kezdte meg a bajnokságot, így azonnal a tabella élére állt. Annak tudatában, hogy ellenfelünk minden egyes táblán erősebb játékot képvisel, továbbá az előző fordulóban történő kisebb kisiklásunk követően most mégis szoros eredményt tűztünk ki, így a 7-5 arányban elszenvedett minimális vereségünk ennek a célunknak abszolút megfelelt – tájékoztatta szerkesztőségünket a makói csapat.

Gratulálunk győzteseinknek, Szalai Kornél és Benkovic Petar nemzetközi mestereknek. Döntetlent ért el Mihók Olivér, Udvardi Zalán, Kosic Dragan, Reviczki Roland, Kovacevic Aleksandar és Horváth Zsolt.

A Duocor Makói SVSE a második forduló után tartja a nyolcadik pozíciót a tíz csapatos tabellán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink