Öt pontot szereztek Ajkán a makói sakkozók

A Szuperliga második fordulójában ismét idegenbeli mérkőzésre került sor, így a Sentimento Ajka BSK csapatához látogatott a Duocor Makói SVSE.

Újdonsült ellenfelünk a legmagasabb osztályba való feljutóként már az első fordulóban nagy arányú, tíz pontos győzelemmel kezdte meg a bajnokságot, így azonnal a tabella élére állt. Annak tudatában, hogy ellenfelünk minden egyes táblán erősebb játékot képvisel, továbbá az előző fordulóban történő kisebb kisiklásunk követően most mégis szoros eredményt tűztünk ki, így a 7-5 arányban elszenvedett minimális vereségünk ennek a célunknak abszolút megfelelt – tájékoztatta szerkesztőségünket a makói csapat.

Gratulálunk győzteseinknek, Szalai Kornél és Benkovic Petar nemzetközi mestereknek. Döntetlent ért el Mihók Olivér, Udvardi Zalán, Kosic Dragan, Reviczki Roland, Kovacevic Aleksandar és Horváth Zsolt.

A Duocor Makói SVSE a második forduló után tartja a nyolcadik pozíciót a tíz csapatos tabellán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink