Öt új játékost mutatott be a Makó FC

Az NB3-as csapat öt új játékost mutatott be oldalán, de hozzátették, hogy a keretben még várhatóak változások.

Lévai Norbert (1996) Kisteleken kezdte pályafutását, majd a Tisza Volán, Felcsút, Békéscsaba következett. Kecskeméti és szigetszentmiklósi kitérőt követően a SZEOL-hoz került, majd Ózdon, legutóbb Dabason játszott.

Ásós Dániel Márk (2004) L-IT-SZEAC nevelés, majd a Szeged-Grosics B csapatában szerepelt, majd Kecskemétre igazolt.

A szerb Stefan Vladul (1995) az akkor első osztályú OFK Belgrad utánpótlásának tagja volt, első magyar klubja a Tiszakécske volt. Onnan Kecskemétre, majd Dabasra igazolt. Ebben a szezonban előbb Kazincbarcikán, majd Kaposváron játszott.

Borbély Boldizsár (2004) makói nevelés, 2018. óta pedig Békéscsabán játszott.

Zana Dávid (2001) szegedi nevelés, majd megfordult a felcsúti Puskás Akadémián és az MTK-nál. A 2020/21-es szezonban a SZVSE-ben játszott, tavaly pedig a szlovén másodosztályú Lendvát erősítette.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Continental telephelyei közül csak Makón volt sztrájk

Szegeden, Nyíregyházán, vagy Budapesten nincsenek ilyen mértékű konfliktusok a dolgozók és a cég között. Csak Makón jutott el a dolog a sztrájkig – fogalmazott a Mércének adott interjújában Székely Tamás, a Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSz) elnöke.

Tovább olvasom »