Ötödik helyen zártak a makói baseballosok

Érdi első és makói ötödik hellyel véget ért a Little League Senior bajnokság 2015-ös szezonja. Csapatunk abszolót újoncként most még nem tudott labdába rúgni a sok éves rutinnal rendelkező ellenfelek ellen, de tapasztalatszerzésnek kiváló volt egy erős mezőnyben végigdolgozni a tanulóévet. 

A bronzéremért vívott csatában az elődöntő két vesztese mellé mi is csatlakoztunk, de előbb a Jászberény, majd a Diósd ellen is vereséget szenvedtünk.

A Makó Beavers összesen 14 mérkőzést játszott a Senior bajnokságban, ezalatt összesen 15 játékos lépett pályára: Baranyi Bence, Békési Bella, Eiler Máté, Kiss Gergő, Králik Attila, Kupecz Annamária, Latorczai Levente, Maireisz Tímea, Martinusz Dávid, Rácz Krisztina, Sipos Bence, Szebeni Eszter, Takács Ádám, Tapasztó Dávid, Varga Martin.

Ez volt tehát a nyitó év, a következő szezonnak már sokkal nagyobb elvárásokkal fog nekivágni a csapat.

(www.makobaseball.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »