Otthonában mentették meg az idős nőt

[ad 1]

Megfagyott volna otthonában az az idős asszony, akit a hódmezővásárhelyi rendőrök mentettek meg. 

Az idős nő rokona január 5-én a délelőtti órákban tett bejelentést, hogy nagynénjét sem ő, sem a szomszédok nem látták már több mint egy napja, és a hideg idő ellenére a kémény sem füstöl. Mivel a 84 éves nő szívbeteg attól tartottak, hogy baja esett.

A rendőrök 11 óta 50 perckor értek ki a hódmezővásárhelyi házhoz. Miután a csengetésre nem jött válasz, az unokahúg kulccsal kinyitotta a kaput. Ezt követően a ház ajtajait a rendőrök befeszítették és eljutottak a belső szobába, ahol az idős asszonyt az ágyban fekve találták. Elmondta, hogy előző nap elesett és nagyon megütötte magát. Nem tudott felkelni, így befűteni sem és már nagyon fázik.

A rendőrök mentőt hívtak, akik további ellátásra a nőt kórházba szállították.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink