Óvatosságra intik a társkereső oldalak felhasználóit

Ebben a korlátozásokkal terhelt időszakban megfigyelhető, hogy az emberek az online térben kénytelenek kapcsolatot tartani és keresni egymással, ennek köszönhetően megnőtt az érdeklődés az online társkereső oldalak és alkalmazások iránt is.

A Szegedi Áldozatsegítő Központ munkatársai munkájuk során sajnálatos módon egyre több olyan ügyféllel találkoznak, akiket egy kapcsolat reményével hitegetnek olyan csalók, akik végül valamilyen indokkal pénzt kérnek tőlük jellemzően gyógykezelésre vagy külföldi csomag feladására. Ennek következtében akár milliós összegeket csalhatnak ki az érintettektől, ezért az Áldozatsegítő Központ munkatársai óvatosságra intik a felhasználókat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc az egészségügyi ellátásra, a pedagógus bérekre és a dizájnerdrogok veszélyeire hívta fel a figyelmet

A jobbikos Varga Ferenc a költségvetési vitában utalt a Csongrád-Csanád választókerületére, ahol mint fogalmazott, egyre égetőbb gond az egészségügyi ellátás. Felidézte, hogy a mintegy 120 ezer ember ellátását érintő szentesi Bugyi István kórház műtőtömbjének megépítése 2013 óta húzódik. Az új épületben kapna helyet az intenzív osztály, a traumatológia, az urológia, valamint a füll-orr-gégészet.

Tovább olvasom »