📺 Palya Bea szerint ősszel beindul az élet

A makói-magyarcsanádi származású énekesnő Várkonyi Andreával beszélgetett arról, hogy hogyan viseli a lassan két hónapja tartó karantént és arról is, hogy milyen tervei vannak. Palya Bea több lehetőségre is fel van készülve.

Három forgatókönyvet írtam, rajzoltam, a legrövidebb, a közepes és a hosszú. A legrövidebb az az »álmodik a nyomor« és májusban már koncertek, a következő az csak szeptembertől, a harmadik meg jövő ilyenkortól. Ha nagyon a szívemre teszem a kezem, én azt gondolom, hogy itt ősszel beindul az élet, de mondjuk MÜPA, meg Erkel Színház, meg Aréna nem lesz

– mondta Palya Bea.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink