13 év után elköszön Makó rendőrkapitánya

2020. május 18-tól Nagy Sándor rendőr alezredes, közrendvédelmi osztályvezető veszi át Palicz András helyét – derül ki Farkas Éva Erzsébet polgármester bejegyzéséből.

Palicz Andrást 2007-ben nevezték ki Makóra, előtte a rendészeti minisztérium alá sorolt Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának osztályvezetője volt. Eredetileg földrajz- és testnevelőtanár, de a diploma után Szegeden NB I-es válogatottként kosárlabdázott, majd 1992-ben belépett a rendőrség kötelékébe.

(Kiemelt fotó: archív/2016.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »