Pár percet kaptak volna az ellenzéki jelöltek a Makói TV-ben, de az ,,egyenlő feltételek” miatt elmaradhat

Érdekes történetet osztott meg közösségi oldalán Mucsi Tamás, a lokálpatrióta összefogás polgármesterjelöltje, avagy így működik a ,,makói köztévé.”

Az ellenzék kaphatott volna 4 perc lehetőséget a bemutatkozásra. 5 év alatt 4 perc. Mondhatjuk, hogy ez a “makói köztévé”. Csak a feltételeket felejtették el közölni! Hetekkel ezelőtt hosszas egyeztetés után abban állapodtunk meg, hogy a képviselőjelöltek 4 perces videóban mutatják be körzeti programjukat. A felvételek eljuttatására szeptember 20-ig kaptunk határidőt. Ebédidőben csörög a telefon, hogy nem lehetnek vágóképek a bemutatkozó videókban. (Jelzem már elkészültek, a YouTube csatornánkon megtekinthetőek és természetesen vannak rajta vágóképek.) Az ügyvezető közölte, hogy majd Ő eldönti, adásba kerül-e! Mikor szembesítettem vele, hogy megkérdeztük a feltételeket és nem szerepelt közte az, hogy nem lehet a videón vágókép, annyit mondott, hogy “nem kérdezték”. Mikor rákérdeztem, hogy terveznek-e polgármester-jelölteknek vitát, gúnyos hangsúllyal közölte, hogy majd eldöntjük

– írta Mucsi Tamás szerdán kora délután. Majd kora este egy újabb bejegyzésben megmutatta, milyen helyesírási hibáktól hemzsegő levelet kapott a Makói Városi TV ügyvezetőjétől:

Kisistók Tímea leírta, hogy mivel a lokálpatrióta összefogás jelöltjei kampányfilmeket készítenek, azt nem tudják leadni. Az egyenlő feltételek biztosítása csak a stúdióban történhet meg. Az erre érkezett válaszból kiderül, hogy két nappal a leadási határidő előtt már nincs mód újra elkészíteni a programot bemutató kisfilmeket:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink