Párja családjára támadt rá egy makói férfi

A makói rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfi ügyében, aki rátámadt élettársa édesanyjára és annak párjára. A nyomozók magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indítottak ellene eljárást.

A 21 éves S. Olivér 2022. február 8-án élettársa édesanyjának otthona előtt szólalkozott össze párjával. Ezt látva az asszony a lányát a lakásba hívta, őt pedig megpróbálta elküldeni. Ennek nem tett eleget és rátámadt a nő élettársára is, aki addigra az asszony segítségére sietett. A férfi egy seprűvel próbálta elüldözni a fenyegetőzőt, aki ekkor egy késsel a kezén megsebesítette a sértetett.

Ezt követően a fiatal férfi és akkor már ismét az udvaron lévő párja távoztak a helyszínről. A fegyverrel hadonászó feltételezett elkövetőt a rendőrség beavatkozó egységének munkatársai nem sokkal később elfogták. A Makói Rendőrkapitányságon magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indult ellene eljárás.

A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »