📺 Petíciót indított a kötelező oltás ellen Jakab Péter

A Jobbik elnöke korábban már bejelentette, hogy ellenzéki győzelem esetén nem lesz kötelező a covid-oltás. A pártja álláspontja az, hogy aki akarja, vegye fel, aki nem akarja, az meg kapjon ingyen tesztet, amennyiben szükséges akár munkához, akár egészségügyi ellátáshoz. Jakab Péter most közölte, hogy ennek érdekében petíciót indít.

Videójában felidézte: Orbán Viktor korábban azt ígérte, hogy nem lesz kötelező az oltás. Aztán mégis kötelezővé tette a rendőröknél, a tűzoltóknál, a tanároknál, az egészségügyi dolgozóknál, végül azt mondta, hogy döntse el a munkaadó.

Jakab szerint mindenkinek szabadon kellene eldöntenie, vállalja-e a vakcinálást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink