Pintér szerint Jakabot börtönbe kellene zárni, ha válaszolna neki a Pegasus-üggyel kapcsolatban

Már a kérdésfeltevés is jogsértő.

Jakab Péter írásbeli kérdést tett fel Pintér Sándornak arról, hogy mégis milyen alapon hallgatják le a magyarokat a Pegasus kémprogrammal? Kiket, miért, hányszor, és kik jutnak hozzá a hallgatózás során szerzett adatokhoz? 

Pintér Sándor pedig válaszolt. A belügyminiszter reakciója az volt, hogy ezt nem írhatja le, csak a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén mondhatja el. Azt meg ugye a Fidesz képviselői nem hajlandóak összehívni.

Vagyis a kormány lehallgat, a Fidesz meg falaz neki. Minden mást pedig még megkérdezni is bűn. Pintér ugyanis jelezte nekem, ha válaszolna az írásbeli kérdéseimre, azzal én, mint kérdésfeltevő, jogsértést követnék el, amiért szabadságvesztés jár. Így halad előre a Fidesz a fehérorosz úton, ahol nem a lopásért jár börtön, hanem a kérdésért. Rajtunk múlik, meddig jutnak. Hagyjuk nekik, hogy a közélet után a magánéletünkbe is betörjenek, vagy véget vetünk az őrületnek? Én az utóbbira szavazok. És nem lesz több megválaszolatlan kérdés

– írja Facebook-oldalán Jakab Péter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »