Pintér szerint Jakabot börtönbe kellene zárni, ha válaszolna neki a Pegasus-üggyel kapcsolatban

Már a kérdésfeltevés is jogsértő.

Jakab Péter írásbeli kérdést tett fel Pintér Sándornak arról, hogy mégis milyen alapon hallgatják le a magyarokat a Pegasus kémprogrammal? Kiket, miért, hányszor, és kik jutnak hozzá a hallgatózás során szerzett adatokhoz? 

Pintér Sándor pedig válaszolt. A belügyminiszter reakciója az volt, hogy ezt nem írhatja le, csak a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén mondhatja el. Azt meg ugye a Fidesz képviselői nem hajlandóak összehívni.

Vagyis a kormány lehallgat, a Fidesz meg falaz neki. Minden mást pedig még megkérdezni is bűn. Pintér ugyanis jelezte nekem, ha válaszolna az írásbeli kérdéseimre, azzal én, mint kérdésfeltevő, jogsértést követnék el, amiért szabadságvesztés jár. Így halad előre a Fidesz a fehérorosz úton, ahol nem a lopásért jár börtön, hanem a kérdésért. Rajtunk múlik, meddig jutnak. Hagyjuk nekik, hogy a közélet után a magánéletünkbe is betörjenek, vagy véget vetünk az őrületnek? Én az utóbbira szavazok. És nem lesz több megválaszolatlan kérdés

– írja Facebook-oldalán Jakab Péter.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink