Újabb forgalmirend-változás lesz a Hagymatikumnál

A Szent János tér felől a behajtási lehetőség megmarad a kereskedő udvarig és ezen a szakaszon visszaáll a kétirányú forgalmi rend. A kereskedő udvar bejárójától a Szép utcáig pedig le lesz zárva – derült ki a tegnapi sajtótájékoztatón, amire a Makói Csípős szerkesztősége nem kapott meghívást.

Farkas Éva Erzsébet Facebookos bejegyzése szerint módosul a június 1-je óta hatályba lépett forgalmirend-változás. Augusztus 6-tól (péntek) a Szent János tér felől a behajtási lehetőség megmarad a kereskedő udvarig, ezen a szakaszon kétirányú forgalmirend kerül visszaállításra. A kereskedő udvar bejárójától az úttest teljes pályás lezárására kerül sor, megszűnik a Szép utca irányába való továbbhaladás lehetősége a gépjárművek számára. A Szent János tér irányából a Teleki László utcába behajtóknak elsőbbséget kell adniuk a Szent János tér irányába közlekedőknek.

A gyalogos és kerékpáros közlekedés továbbra is lehetséges a járdán a KRESZ szabályai szerint – közölte a polgármester.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »