Polgárőr egyesület alakult Csanádpalotán

Újabb tagegyesülettel bővült a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. December 23-án tartotta alakuló közgyűlését Csanádpalotán az új polgárőr egyesület, Csanádpalota Város Polgárőr Egyesület néven találkozhatunk velük a jövőben – olvasható a megyei szövetség honlapján.

A civil szervezet 13 fővel alakult meg, vezetőjüknek a tagok Farkas Tibort választották. A rendezvényen részt vett Batiz István, megyei szövetség elnöke és Varga Pál a megyei szövetség elnökhelyettese. A szövetség polár pulóvereket és láthatósági mellényeket adott át a frissen létrejött szervezetnek, ezzel is kifejezve támogatásukat.

A szövetség célja, hogy lehetőség szerint, Csongrád-Csanád megye minden településén működjenek polgárőr egyesületek, vagy polgárőr csoportok, ezzel is növelve a lakosság szubjektív biztonságérzetét és segítve a helyi hatóságok, hivatalok munkáját.

(Fotó: polgárőrség)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »