Polgárőr egyesület alakult Csanádpalotán

Újabb tagegyesülettel bővült a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. December 23-án tartotta alakuló közgyűlését Csanádpalotán az új polgárőr egyesület, Csanádpalota Város Polgárőr Egyesület néven találkozhatunk velük a jövőben – olvasható a megyei szövetség honlapján.

A civil szervezet 13 fővel alakult meg, vezetőjüknek a tagok Farkas Tibort választották. A rendezvényen részt vett Batiz István, megyei szövetség elnöke és Varga Pál a megyei szövetség elnökhelyettese. A szövetség polár pulóvereket és láthatósági mellényeket adott át a frissen létrejött szervezetnek, ezzel is kifejezve támogatásukat.

A szövetség célja, hogy lehetőség szerint, Csongrád-Csanád megye minden településén működjenek polgárőr egyesületek, vagy polgárőr csoportok, ezzel is növelve a lakosság szubjektív biztonságérzetét és segítve a helyi hatóságok, hivatalok munkáját.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink